در نشست تشکلهای ایثارگری با معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور که با حضور استاندار همراه بود، تفاهمنامه همکاری در راستای ایجاد مرکز نوآوری شاهد به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند،این تفاهمنامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران، پارک علم و فناوری و مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر به امضا رسید.
براساس سیاستهای رئیس بنیاد شهید کشور و در راستای حمایت از استارتاپها و شرکت های دانش بنیان و نیز ایجاد بستر مناسب برای اشتغالزایی ایثارگران به صورت پایدار، این تفاهم نامه ها در استان ها منعقد می گردد.
با ایجاد این مراکز، زمینه لازم برای شکوفایی توان و ظرفیت و ارائه پیشنهادات و طرح های ایثارگران با دانش و تحصیلات فراهم می شود.
موضوع این تفاهم نامه؛ همکاری و تعاملات هم افزار در راستای شکل گیری و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در جامعه هدف شامل اعضای بنیاد شهید و ایثارگران و... از طریق به ایجاد زیرساختهای فیزیکی مورد نیاز، اختصاص فضای کار و...، ایجاد و شکل گیری استارتاپ ها و کسب و کارهای نوین مبتنی بر فناوری و نوآوری شرکت های دانش بنیان، توسعخ توانمندی اعضا و... می باشد.
هدف از انعقاد این تفاهمنامه، ایجاد زمینه مناسب بروز خلاقیت و بستر رشد و پرورش ایده های نو بر مبنای دانش در حوزه های فعالیت و مأموریت مرکز دانش پژوهان، بنیاد و پارک، شناسایی، ارزیاب، ی پذیرش، توسعه و حمایت از ایده ها، محصولات نوآورانه و فناورانه پژوهشگران، دانشجویان، فناوران، مخترعین و صاحبان کسب و کارهای نوآور در حوزه های فعالیت و مأموریت مرکز دانش پژوهان، بنیاد و پارک و... است.
در حال حاضر با وجود سه سال فعالیت مرکز دانش پژوهان، هزار تیم استارتاپی ویژه جامعه ایثارگری در کل کشور فعال می باشند.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: نخبگان، فرهیختگان، کارآفرینان و فرهنگیان باید امروز هم در صحنه باشند، میدانداری کنند و به کمک نظام بیایند زیرا حضور در عرصه امروز جدیتر از قبل است اینکه چه کسی باید مردم را به صحنه بیاورد و فاصله بین مردم و دستگاههای اجرایی را پر کند، کسی بهتر از شما عزیزان نیست.
قاضیزاده هاشمی اظهارکرد: جامعه ایثارگری در جنگ اقتصادی و فرهنگی بهخصوص در تولید دانشبنیان و اشتغال آفرین باید مانند گذشته جلودار باشد.
معاون رئیس جمهور اظهار داشت: امروز دولت برای اینکه بتواند به وظایف خود عمل کند و به قدرت سیاسی ممکن خود برسد به قدرت اقتصادی نیاز دارد، این موضوع هم نیازمند تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی است اما نه مجوزهای دستگاههای اجرایی و نه پرداخت تسهیلات، کار را به جایی نمیبرد بلکه کننده کار است که ما را به رشد اقتصادی میرساند.
قاضی زاده هاشمی افزود: وظیفه خدمت به ایثارگران را داریم اما نباید کاری که ممکن و اجرایی نیست را تصویب کنیم، به نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی هم میگویم که سلام ما را به مجلس برسانید و بگویید جامعه ایثارگران هم از این توجهات بلاوجه خسته شدهاند که بیشتر باعث از بین رفتن آبروی ایثارگران تا یک اتفاق واقعی میشود.
استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: به جامعه ایثارگری استانهای محروم از جمله خراسان جنوبی توجه ویژه تری شود.قناعت اظهارداشت: جامعه ایثارگران همچنان در مدار انقلاب و نظام هستند و در شرایط کنونی هم ایثارگری میکنند و باید فاصله ایثارگری و خدمتی که ما به آنان میدهیم کم شود.
وی افزود: اگر از این افراد حمایت نشوند قطعاً پای نظام و انقلاب خواهند بود اما نیاز است بیش از گذشته از جامعه ایثارگری حمایت شود.
استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: در اغتشاشات اخیر برخی خواص از مدار انقلاب خارج شدند اما جامعه ایثارگری همچنان در مدار انقلاب ولایت ماندهاند و ایثارگریهای که در گذشته این قشر از جامعه انجام دادند و ایثارگری که الان دارند انجام میدهند با ارائه خدمات همخوانی ندارد و فاصله زیاد دارد.
قناعت به اقدامات بینظیر دولت سیزدهم اشاره و بیان کرد: دولت سیزدهم میراث دار دولت گذشته است و یکسری محدودیتهای اعتباری دارد اما نیاز است که جامعه ایثاگری توجه ویژه داشته باشیم.
انتهای پیام/250/.